Termeni si Conditii

Website-ul www.amorico.ro este operat de catre Zeincom STORE SRL societate înregistrata la Oficiul Comertului cu numarul J40/14055/2023  CUI RO 48559644, adresa Str. General Ioan Culcer, 6, -, București Sect 6, Municipiul București, România

Prezentul document stabile╚Öte termenii ╚Öi condi┼úiile ├«n care pute┼úi utiliza site-ul┬áwww.amorico.ro. De asemenea, accesul pe website se va face sub autoritatea termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor prezentate ├«n acest document.

Utilizarea website-ului ca vizitator, ├«nregistrarea ca utilizator ╚Öi achizi┼úionarea produselor din gama oferit─â pe website presupun implicit acceptarea tacit─â ╚Öi f─âr─â rezerve a acestor termeni ╚Öi condi╚Ťii, cu toate consecin┼úele care reies din acestea.

Utilizarea website-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele ╚Öi informa┼úiile despre acestea ╚Öi despre magazin, precum ╚Öi de a crea un cont care s─â serveasc─â la achizi┼úionarea produselor dorite. Utilizarea website-ului ├«n alte scopuri dec├ót cele men┼úionate este interzis─â. ZEINCOM STORE SRL poate aduce ├«n orice moment modific─âri asupra con┼úinutului website-ului www.amorico.ro, modific─âri de structur─â ╚Öi accesibilitate, poate sista furnizarea informa┼úiilor de pe website, f─âr─â a necesita un acord prealabil ╚Öi f─âr─â a acorda vreo notificare c─âtre utilizatori sau c─âtre ter╚Ťe persoane.

Prezentul document se completează cu dispoziţiile prevăzute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.

Produsele :

Produsele comercializate de ZEINCOM STORE SRL sunt produse noi. Acestea vor fi livrate ├«n limita stocului disponibil. Dac─â stocul este insuficient, ne rezerv─âm dreptul de a nu livra comenzile. Imaginile publicate pe website sunt cu titlu de (prezentare) exemplu , iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferen╚Ťe de culoare, aspect). De asemenea nu oferim alte garan╚Ťii, ├«n afar─â de cele prev─âzute de legisla╚Ťia ├«n vigoare, ├«n ceea ce prive╚Öte informa╚Ťia, corectitudinea descrierilor, actualizarea con╚Ťinutului, produsele de pe website precum ╚Öi potrivirea lor pentru un anumit scop. Pre╚Ťurile produselor nu includ taxele de livrare.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele m─âsuri de informare a consumatorilor:

Deoarece dumneavoastr─â ave╚Ťi posibilitatea de a v─â exprima p─ârerea referitoare la bunurile ┼či serviciile pe care le comercializ─âm pute╚Ťi suna la Protec╚Ťia consumatorului, ┬átelefon TEL INFO ÔÇô CONSUMATOR: 0800 080 999 ┬álinie telefonic─â cu apelare gratuit─â.

Date cu caracter personal :

Pentru a comanda produse de pe site-ul www.amorico.ro trebuie s─â v─â crea╚Ťi un cont de utilizator prin completarea formularului de ├«nregistrare. Acest formular con╚Ťine urm─âtoarele date cu caracter personal : nume, prenume, CNP (dupa caz), email, adres─â, datele firmei(dupa caz), num─âr de telefon, parol─â. Prin oferirea acestor date ne da╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul pentru a le introduce ├«n baza noastr─â de date, cu respectarea strict─â a prevederilor legale referitoare la protec╚Ťia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi liber─â circula╚Ťie a acestora. Aceste date sunt folosite pentru a v─â trimite materiale informative cu privire la produsele noastre.

Datele dumneavoastr─â personale pe care ni le furniza╚Ťi sunt folosite doar de ZEINCOM STORE SRL ╚Öi nu vor fi dezv─âluite ter╚Ťilor, excep╚Ťie fiind firma de curierat ce asigur─â livrarea coletului dumneavoastr─â.

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE (Politica Cookie)

Stiind c├ót de important─â este confiden┼úialitatea pentru clien┼úii no┼čtri, va sfatuim sa va luati timpul necesar parcurgerii prezentei politici de confidentialitate al carei scop este de a va explica practicile noastre de colectare si prelucrare a datelor personale ale clientilor, categoriile datelor cu caracter personal┬ápe care le prelucr─âm, modalitatea ╚Öi scopul ├«n care le prelucram, transferul acestora, precum ╚Öi drepturile ╚Öi op╚Ťiunile dvs. in legatura cu datele prelucrate de noi. Prezenta Politic─â de confiden┼úialitate se aplic─â tuturor dispozitivelor, site-urilor web, serviciilor de platforme pentru clien┼úi sau altor aplica┼úii online ale noastre, fiind disponibila prin simpla sa accesare. Prezenta Politica de confiden╚Ťialitate se aplic─â atat in cazul in care utilizati un computer, un telefon mobil, o tablet─â, sau un alt dispozitiv electronic pentru a accesa Serviciile noastre.┬áTemeiuri legale de prelucrare a datelor cu caracter personal┬áPe data de de 25 mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European ╚Öi al Consiliului privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date, ╚Öi de abrogare a Directivei 95/46/CE; Regulamentul este de directa aplicabilitate incepand cu data de 25 mai 2018.┬áDatele personale pe care le prelucram┬áColectarea datelor dumneavoastra personale este limitata la scopul desfasurarii activitatii noastre, constand in comercializarea produselor si oferirea serviciilor conexe, activitati de promovare a produselor si de fidelizare a clientilor.┬áDatele personale pe care le prelucram pot include:

 1. date de baza pentru facturarea si livrarea produselor achizitionate precum nume, prenume, CNP(dupa caz), adresa de domiciliu sau corespondenta, cod postal, e-mail, telefon, cont bancar si alte informatii financiare ale persoanelor fizice clienti directi, cat si ale persoanelor fizice reprezentanti ai clientilor persoane juridice;
 2. date de baza precum nume, prenume, CNP, adresa de domiciliu sau corespondenta, cod postal, e-mail, telefon, cont bancar si alte informatii financiare, pentru facturarea serviciilor de service prestate clientilor persoane fizice, cat si clientilor persoane juridice in ce priveste reprezentantul persoana fizica;
 3. date de baza precum nume, prenume,  adresa de domiciliu sau corespondenta, cod postal, e-mail, telefon pentru realizarea promovarii produselor.

Cum colectam datele personale Colectam acele date personale pe care dvs. ni le furnizati direct, in baza relatiei noastre comerciale sau ca urmare a inregistrarii pe site-ul nostru, precum si date si informatii disponibile din surse publice. Colectam date personale furnizate noua automat, precum informatii colectate de cookies sau tehnologii similare, cand accesati si utilizati site-ul nostru. Primim informatii inclusiv de pe platformele de socializare Facebook, Instagram. Precizam ca este posibil să dorim consimţământul dvs. separat pentru colectarea informaţiilor sau să vă notificăm separat despre modul în care vă colectăm informaţiile cu caracter personal într-un mod care nu este descris în prezentul Document, în funcţie de cerinţele anumitor servicii suplimentare. Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal Scopul pentru care desfasuram activitatea legal permisa, de colectare si prelucrare a informatiilor si datelor dumneavoastra personale, este:

 • pentru comercializarea produselor oferite de noi;
 • pentru emiterea facturilor fiscale aferente activitatilor mai sus aratate;
 • pentru realizarea de campanii de promovare, informari prin intermediul newsletterelor si altor materiale informative adresate la modul general tuturor persoanelor care acceseaza site-ul nostru, cat si in particular, persoanelor din baza noastra de date;
 • pentru a va instiinta cu privire la reducerile, discount-urile, pachete promotionale, bonusuri sau premieri;
 • pentru a va oferi publicitate personalizata av├ónd consim┼ú─âm├óntul dvs. separat, atunci c├ónd este necesar;
 • pentru a ├«n┼úelege modul ├«n care utiliza┼úi serviciile si produsele noastre, astfel ├«nc├ót s─â v─â putem ├«mbun─ât─â┼úi experien┼úa;
 • pentru a ├«n┼úelege mai multe despre clien┼úii no┼čtri, astfel ├«nc├ót s─â le putem oferi cele mai relevante produse, comunic─âri, servicii ┼či experien┼úe.

Durata de stocare┬áDatele colectate in urma plasarii unei comenzi (comanda de produse sau efectuare de service autorizat), necesare emiterii facturilor fiscale, sunt pastrate in arhiva contabilitatii pe o perioada de cel putin 10 ani de la data emiterii, conform prevederilor codului fiscal.┬áDivulgarea datelor si transferul acestora┬áCa regula, nu divulgam sau transferam datele dumneavoastra personale catre terti, cu exceptia situatiilor impuse prin lege in acest sens. In cazul in care va trasferam datele va vom informa in prealabil in mod corespunzator. Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane imputernicite, de exemplu, furnizori de solutii IT necesare administrarii afacerilor, inclusiv solutii de contabilitate financiara, furnizori de solutii de management al contactelor sau organizatori de conferinte/prezentari show-room, furnizori de servicii legale. Cu toti imputernicitii vom incheia conventii de prelucrare a datelor personale cu clauze corespunzatoare care sa asigure ca imputernicitii isi asuma obligatii de prelucrare a datelor personale (inclusiv de stergere a acestora) in deplina conformitate cu legile aplicabile si care ofera un nivel adecvat de protectie a datelor dumneavoastra personale.┬áSecuritatea datelor personale┬áDatele personale sunt securizate, putand fi accesate exclusiv de acele persoane care au nevoie de ele in indeplinirea scopului comercial pentru care au fost imputernicite. Ne asiguram ca datele sunt protejate prin masuri de securitate si infrastructura IT corespunzatoare. Avem implementate masuri interne care ne permit sa descoperim, sa notificam si sa documentam incalcari ale securitatii datelor personale in cel mai scurt timp posibil. Daca descoperim o incalcare a securitatii datelor dumneavoastra personale care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Veti fi informat cu privire la incalcarea securitatii datelor dumneavoastra personale daca aceasta conduce la un risc ridicat cu privire la drepturile si libertatile dumneavoastra. Totu┼či, re┼úine┼úi c─â, de┼či lu─âm m─âsuri rezonabile pentru a v─â proteja informa┼úiile, niciun site web, nicio transmisiune pe internet, niciun computer ┼či nicio conexiune wireless nu sunt complet sigure.┬áDrepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor personale ÔÇô aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale:

 1. Dreptul la informare┬áÔÇô pute┼úi s─â fi┼úi informat cu privire la identitatea operatorului, scopul ├«n care se face prelucrarea datelor, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existen╚Ťa drepturilor prev─âzute de GDPR pentru persoana vizat─â ┼či condi╚Ťiile ├«n care pot fi exercitate;
 2. Dreptul de a v─â adresa autorit─â┼úii de supraveghere┬áÔÇô ave┼úi posbilitatea s─â v─â adresa┼úi autorit─â┼úii, dac─â considera┼úi c─â drepturile dumneavoastr─â au fost ├«nc─âlcate;
 3. Dreptul de acces la datele personale┬áÔÇô pute┼úi┬á oric├ónd s─â intreba┼úi ce date prelucram;
 4. Dreptul de a obtine rectificarea datelor personale inexacte┬áÔÇô pute┼úi┬á s─â ob┼úine┼úi ├«n orice moment la cerere ┼či ├«n mod gratuit rectificarea ├«n special a datelor incomplete sau inexacte;
 5. Dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor personaleÔÇô pute┼úi┬á s─â ob┼úine┼úi ├«n orice moment, la cerere, restrictionarea prelucrarii datelor dvs., in conditiile legii;
 6. Dreptul┬áde a fi uitat┬áÔÇô pute┼úi s─â ne solicita┼úi oric├ónd ┼čtergerea datelor cu excep┼úia situa┼úiilor prev─âzute de lege;
 7. Dreptul la portabilitatea datelor ÔÇô┬ápersoana vizat─â are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc ╚Öi pe care le-a furnizat operatorului ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod curent ╚Öi care poate fi citit automat ╚Öi are dreptul de a transmite aceste date altui operator, f─âr─â obstacole din partea operatorului c─âruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal;
 8. Dreptul la opozi╚Ťie┬áÔÇô┬áave┼úi dreptul sa v─â opune┼úi┬á ├«n orice moment, ca datele care v─â vizeaz─â s─â nu mai fie obiectul unei prelucr─âri, cu excep╚Ťia cazurilor ├«n care exist─â dispozi╚Ťii legale contrare;
 9. Dreptul de a nu fi supus unei decizii automate, inclusiv profilare┬áÔÇô dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar, intr-o masura semnificativa.

Linkuri si produse ale unor terte parti, oferite de site-ul nostru┬áEste posibil ca site-ul nostru s─â ofere linkuri c─âtre site-uri web ┼či servicii oferite de o ter┼ú─â parte, aflate ├«n afara controlului nostru. Nu r─âspundem pentru securitatea ┼či confiden┼úialitatea informa┼úiilor colectate de alte website-uri web sau alte servicii. Trebuie s─â fi┼úi precaut ┼či s─â examina┼úi declara┼úiile privind confiden┼úialitatea aplicabile website-urilor web ┼či serviciilor unei ter┼úe parti pe care le utiliza┼úi.┬áModule cookie, retele de socializare┬áSite-ul nostru utilizeaz─â cookie-uri pentru a facilita c─âutarea vizitatorilor privind achizi┼úionarea produsului dorit.┬á Cookie-urile asigur─â vizitarilor o experien┼ú─â pl─âcut─â de navigare ┼či sus┼úin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex- preferintele ├«n materie de confiden┼úialitate online, op┼úiunile privind limba site-ului, co┼čuri de cump─âr─âturi sau publicitate relevant─â. Cu ajutorul cookie-urilor putem constata ce te intereseaz─â pe tine ┼či pe al┼úi vizitatori, ┼či astfel putem s─â ├«mbun─ât─â┼úim uitlitatea acestora pentru toat─â lumea. Cookie-urile folosite de c─âtre noi sunt urm─âtoarele:

 • Cookieuri de sesiune ÔÇô acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului (ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare).
 • Cookieuri Persistente ÔÇô Acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si in general depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv ÔÇô cunoscute sub numele de ÔÇśthird party cookiesÔÇÖ (cookieuri plasate de terti) ÔÇô care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

ZEINCOM STORE SRL folose┼čte cookie-uri numai cu acordul t─âu. Po┼úi oric├ónd s─â-┼úi retragi acordul, dar pentru asta trebuie sa efectuezi set─ârile necesare ├«n browser-ul t─âu. Prin solicitarea acestui acord, vei fi informat cu privire la scopul pentru care acest tip de informatii despre tine vor fi prelucrate.

Daca aveti orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca doriti sa ne adresati vreo solicitare, precum si sa va exercitati oricare din drepturile cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: comenzi@amorico.ro